UMEVA

Jobba hos oss

Att arbeta hos Vakin innebär att man är delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Umeå – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och motiverade medarbetare. Därför  strävar vi hela tiden efter att vår personal ska trivas på jobbet, utvecklas och må bra.


Vi är stolta över att erbjuda tillgång till friskvård, goda träningsmöjligheter, kompetensutveckling och en jämställd arbetsplats med bra arbetsmiljö.


Vill du vara med i Umeås snabba utveckling för att säkerställa en god service och en hållbar livskvalitet till kommunens ca 120 000 invånare? Klicka på länken nedan för att kolla in lediga jobb.

Vi söker löpande ingenjörer med samhällsbyggnadskompetens

 

Vi arbetar med något av det viktigaste i världen, rent dricksvatten. Vakin söker därför hela tiden efter ingenjörer som vill vara med att forma Umeå och Vindelns tillväxt. Vi erbjuder dig kompetensutveckling, en unik friskvård, goda träningsmöjligheter och en jämställd arbetsplats med bra arbetsmiljö.

 

Just nu jobbar vi bland annat med innovationsprojekt gällande smarta glasögon, två stora överföringsledningsprojekt, modernisering och nybyggnationer av pumpstationer och infrastruktur i nya stadsdelar. Din kompetens är vår existens - Du fattas hos oss.

 

Här kan du skicka in din intresseanmälan med CV och personligt brev.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

Senast granskad: 2017-10-06 10.22

Vatten och Avfallskompetens i Norr AB | Postadress: 901 84 UMEÅ |

Telefon: 090-16 19 00 | Telefax: 090-12 54 08 | E-post: vakin@vakin.se